Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Hyundai Wittenberg in Utrecht, De Meern zoeken wij een:

1e autotechnicus

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Hyundai is een merk dat zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een van de snelst groeiende automerken en is inmiddels de op drie na grootste autoproducent wereldwijd. Als dealer van Hyundai staan wij voor service, klantgerichtheid en ontwikkeling van de organisatie en de werknemers. Daarnaast staat Hyundai in de top vier van wereldwijd meest kwalitatieve en betrouwbare merken. En loopt het automerk ook voor op in het elektrificeren van hun modellengamma.

Hyundai zorgt ervoor dat de Hyundai-technici zich blijven ontwikkelen en tot de wereldtop behoren. Zo heeft onze werkplaatschef, Mitch van Ede, de titel gewonnen tot 'beste Hyundai-technicus van Nederland' en houdt hij zelfs onze landstitel hoog door eerste te worden op de 'Hyundai Skills Olympics' in Korea.

Vind jij het een mooie uitdaging om samen met Mitch bij Hyundai Wittenberg in de werkplaats te komen werken? Solliciteer dan nu!


Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven 1e autotechnicus die met een frisse blik ons team komt versterken. Als 1e autotechnicus bij Hyundai Wittenberg is geen dag hetzelfde!

Je houdt je dagelijks bezig met de volgende uitdagende werkzaamheden:

  • Het zelfstandig vaststellen van diagnoses, adviseren en uitvoeren van reparaties en onderhoudsbeurten inclusief eindcontrole.
  • Je bent met jouw enthousiasme en vakkennis in staat collega's te adviseren en motiveren bij complexe situaties.
  • Herkennen van klantenklachten en deze vertalen naar een technische oplossing.

Kortom: als 1e autotechnicus ben jij de spil in de werkplaats als het gaat om het vinden van oplossingen en motiveren van collega's.


Functie-eisen

Wat neem je mee? Jij bent onze 1e autotechnicus wanneer je beschikt over:

  • MBO 3 werk- en denk niveau
  • Een APK-keurmeester certificaat
  • Een flexibel en stressbestendig karakter
  • Systematische werkwijze
  • Een rijbewijs B
  • Je bent een echte teamplayer

Ons aanbod

Bij Hyundai Wittenberg zijn er mogelijkheden te over om jezelf verder te specialiseren binnen jouw vakgebied. Denk hierbij aan opleidingen en het volgen van cursussen. Ook aan de toekomst wordt gedacht met een goede regeling voor pensioenopbouw. Naast dat alles goed geregeld is kom je terecht in een team van vakkundige, gezellige collega's die paraat staan om elkaar te helpen. Ook heb je de vrijheid om op zaterdag te klussen in de garage!

Klinkt dit als jouw ideale baan en herken jij jezelf in het profiel? Aarzel dan niet en solliciteer.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Nancy Smeeing, werken@hyundai-wittenberg.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0306031216.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.