Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging UAS in Groningen zoeken wij een:

Voorbewerker UAS Schadeherstel | Groningen

Fulltime (38 uur)

Organisatie

UAS Groningen voert autoschadeherstelwerkzaamheden uit voor alle verzekeraars en enkele leasebedrijven en is nauw verbonden met Nefkens Peugeot en Terwolde Renault/Dacia. Twee vooraanstaande dealerbedrijven in het Noorden van het land. UAS Schadeherstel maakt deel uit van Emil Frey Nederland NV, één van de grootste Automotive retailers van Nederland. Toch kenmerkt de vestiging in Groningen zich door haar regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van een team van 15 enthousiaste schadeherstelmedewerkers. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het werk en onze organisatie.


Functiebeschrijving

Met passie voor het vak! Als geen ander kun jij schuren, plamuren, afplakken, lak mengen en spuiten. Jouw vakmanschap zorgt ervoor dat het eindresultaat uit de cabine perfect is. Je levert een positieve bijdrage aan de werkplaats en hebt ervaring met alternatieve herstelmethoden. Naast het voorbewerken ben je ook inzetbaar voor het strak maken, (grondverf) spuiten en andere voorbereidende werkzaamheden. Je hebt de ambitie om je verder te verdiepen in het autoschade vak en bent bereid om aanvullende cursussen te volgen.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die streeft naar perfectie en die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Je werkt net zo makkelijk zelfstandig als dat je in teamverband functioneert. Je bent in het bezit van tenminste:

• een opleiding op mbo-niveau, niveau 2 of 3, of door ervaring verkregen;

• aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;

• een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

• je bent woonachtig in de omgeving van Groningen;

• Je kan goed zelfstandig werken en stelt de juiste prioritieten. Ook werk je goed in teamverband;

• je bent bereid om eventueel aanvullende opleidingen / trainingen te volgen in je vakgebied


Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen. Het betreft een fulltime functie.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Gunnar Stebis, Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 050-544 55 30.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Videothumbnail