Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Hyundai Wittenberg in De Meern zoeken wij een:

Technisch specialist

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Hyundai Wittenberg is de Hyundai dealer van Midden-Nederland met vestigingen in Amersfoort, Hilversum en Utrecht. Hyundai is een merk met veel ambities, het heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot het snelst groeiende automerk en is inmiddels wereldwijd de op drie na grootste autoproducent. Daarnaast staat Hyundai in de top vier van wereldwijd meest kwalitatieve en betrouwbare merken. Hyundai loopt voor op in het elektrificeren van hun modellengamma.

Hyundai zorgt ervoor dat de Hyundai-technici zich blijven ontwikkelen en tot de wereldtop behoren. Zo heeft onze werkplaatschef, Mitch van Ede, de titel gewonnen tot 'beste Hyundai-technicus van Nederland' en houdt hij zelfs onze landstitel hoog door eerste te worden op de 'Hyundai Skills Olympics' in Korea.

Vind jij het een mooie uitdaging om samen met Mitch bij Hyundai Wittenberg in de werkplaats te komen werken? Solliciteer dan nu!


Functiebeschrijving

Sleutel jij niet alleen graag aan auto's, maar ook aan jezelf? Dan pas je goed bij Hyundai Wittenberg, waar we niet alleen je passie voor het autovak, maar ook je verdere ontwikkeling belangrijk vinden.

Als Technisch Specialist ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig stellen van diagnoses, het uitvoeren van APK controles en het adviseren, lokaliseren en oplossen van storingen.

Je verzorgt reparaties, onderhoudswerkzaamheden en eindcontroles.

Je voert je werkzaamheden met vakmanschap en nauwkeurigheid uit. In de toekomst wil je jezelf verder ontwikkelen m.b.t. het werken aan elektrische auto's.

Tot slot geeft het jouw voldoening als onze klanten weer met een tevreden en veilig gevoel de weg op gaan.


Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een vakman die de samenwerking binnen het team positief weet te stimuleren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in het bezit van een MBO werk- en denkniveau (Eerste Autotechnicus) aangevuld met specifieke en vereiste cursussen w.o. APK. Je bent klantgericht, enthousiast en je wilt graag samen met je team goede resultaten behalen. Kennis van verschillende merken spreekt in je voordeel!


Ons aanbod

Je komt te werken in een prettige werksfeer en een enthousiast team van leuke collega's die wat voor elkaar over hebben. Wij zijn een professionele regionale dealer waarbij je profiteert van de voordelen van een internationale organisatie. Wij hebben volop opleidingsmogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Wij bieden je een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

- Aandacht voor jouw persoonlijke groei, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;

- Je hebt de mogelijkheid om op zaterdag te klussen in de garage;

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

* Pensioenregeling bij PMT;

* Voordeelregeling bij bedrijfsfitness.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Nancy Smeeing, werken@hyundai-wittenberg.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030-6031216.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.