Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Zeist zoeken wij een:

Werkplaatsmanager

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Bij Ekris werk je met de mooiste premium merken. Het gaat bij Ekris om de relatie. Om het persoonlijke. Ekris heeft de drive, schakelt snel en gaat vol gas voor haar medewerkers en klanten. Ekris is continu in beweging. Daar horen professionele en ambitieuze medewerkers bij. Bij ons werken klantgerichte collega's die zich gewaardeerd voelen en trots zijn op Ekris.

Voor onze vestiging in Zeist zoeken wij een:

WERKPLAATSMANAGER


Functiebeschrijving

Jouw uitdaging

Als Werkplaatsmanager ben je de verbindende factor tussen jouw collega's in de werkplaats en de collega's op het front-office van de vestiging. Je zorgt dat kwaliteit geleverd wordt en je houdt toezicht op een veilige werkomgeving. Jij verdeelt het werk en dat weet je vervolgens te coƶrdineren, controleren en begeleiden. Je weet te anticiperen op knelpunten en zorgt ervoor dat de werkplaats werkt als een geoliede machine. Jij bent het aanspreekpunt voor je team, +/- 10 technici, en weet de juiste beslissing te nemen. Ook voer je de voortgangsgesprekken met je teamleden. Je hebt een duidelijke leidersrol en behoud het overzicht.


  Functie-eisen

  Herken jij jezelf in dit profiel?

  Jouw kwaliteiten als Werkplaatsmanager liggen op zowel autotechnisch als op leidinggevend gebied. Voor deze functie zoeken wij een vakman die de samenwerking binnen het team positief weet te stimuleren. Betrouwbaarheid en integriteit zijn hierbij erg belangrijk. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en hebt een klantgerichte en commerciƫle instelling.

  Functie eisen:

  • MBO werk- en denkniveau aangevuld met een autotechnische opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke aantoonbare functie en werkomgeving
  • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en doorzettingsvermogen
  • Woonachtig regio Midden-Nederland
  • Affiniteit en redzaamheid met automatiseringssystemen

  Ons aanbod

  Werken bij Ekris

  • Werken voor een mooi en technisch innovatief merk
  • Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid
  • Interne en externe trainingen en cursussen, onder andere via de BMW Training Academy
  • Marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

  Ben jij onze nieuwe Werkplaatsmanager in Zeist?

  Zit je vol ambitie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie met CV en foto naar vestigingsmanager Erwin Lobenstein, Erwin.Lobenstein@Ekris.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


  Solliciteren


  Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Erwin Lobenstein, erwin.lobenstein@ekris.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0318-546550.
  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.