Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Emil Frey in Veenendaal zoeken wij een:

After Sales Manager | Emil Frey Nederland NV

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Visser Peugeot, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/SEAT/ŠKODA, Honda de Bois, Emerpark Citroën/DS, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en Emil Frey Car Trading (export) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey Group, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is uitgegroeid tot één van de grootste automotive ondernemingen in Europa.


Functiebeschrijving

Als After Sales Manager ontwikkel je samen met de Raad van Bestuur de strategie en vertaal je dit verder in operationele plannen en acties. Je bent een sparringpartner voor de directeuren van de diverse (dealer)bedrijven binnen de onderneming en hun managementteams en je weet de “best practices” vanuit de verschillende dealerbedrijven te herkennen en uit te dragen. Je creëert draagvlak en je zorgt voor het aansturen, begeleiden en het ontwikkelen van medewerkers binnen jouw afdeling.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

- Het definiëren en bewaken van de verschillende After Sales projecten, samen met een team van projectmanagers

- Het analyseren van bedrijfsresultaten van de dealerbedrijven en het doen van concrete aanbevelingen

- De coördinatie, communicatie en rapportage van BV overschrijdende (commerciële) acties en waar nodig afstemming met fabrikanten/importeur

- Het bijhouden van alle relevante wet- en regelgeving in het vakgebied, alsmede bijdragen aan een controle op naleving op deze wet- en regelgeving


Functie-eisen

Je beschikt over het vermogen om situaties, processen, informatie, problemen en ontwikkelingen uiteen te rafelen en systematisch te bekijken en te beoordelen. Je weet modellen en concepten toe te passen, aan te passen of te ontwikkelen en duidelijk over te brengen. Door je natuurlijke overtuigingskracht weet je (potentiële) klanten en collega's te overtuigen, goede relaties te onderhouden en de neuzen dezelfde kant op te krijgen om gezamenlijk de vooraf vastgestelde doelen te behalen.

Verder beschik je over het volgende:

- Afgeronde HBO opleiding – Autotechniek of bijvoorbeeld Commerciële Economie

- Minimaal 5 jaar functiegerichte automotive ervaring in After Sales


Ons aanbod

Een volgende stap in je carrière. Wij vragen veel van jou, maar we hebben ook veel te bieden. Om te beginnen:

- Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden, waaronder een auto van de zaak

- Onbeperkte persoonlijke ontwikkeling door onze Emil Frey Academy

- Professioneel werkklimaat in een informele werkomgeving


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Martijn van Arendonk, martijn.vanarendonk@emilfrey.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0318-581310.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.