Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Hyundai Wittenberg in Utrecht zoeken wij een:

Accountmanager Fleetsales

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Hyundai Wittenberg is de Hyundai dealer van Midden-Nederland met vestigingen in Amersfoort, Hilversum en Utrecht. Hyundai is een merk met veel ambities en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot het snelst groeiende automerk en is inmiddels wereldwijd de op drie na grootste autoproducent. Daarnaast staat Hyundai in de top vier van wereldwijd meest kwalitatieve en betrouwbare merken. Hyundai loopt voorop als het gaat om het elektrificeren van hun modellengamma. Het merk biedt keuze uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Hiermee speelt Hyundai uitstekend in op de vraag naar duurzame mobiliteitsoplossingen, onmisbaar in de huidige zakelijke markt.


Functiebeschrijving

Krijg jij energie van sales? Zie jij altijd en overal kansen? Als Accountmanager Fleetsales ben je de verbindende schakel tussen de (zakelijke) klant, onze dealervestigingen en het merk Hyundai. Je doel is om in de regio Midden-Nederland new business te genereren door het in kaart brengen en benaderen van potentiƫle zakelijke klanten en om de activiteiten met bestaande klantrelaties te onderhouden en verder uit te breiden.

  • Aquisitie new business
  • Onderhouden en uitbreiden bestaande klantrelaties
  • Het adviseren en verkopen van mobiliteitsoplossingen, personenauto's en aanverwante zaken als financieringen, verzekeringen, lease
  • Deelnemen aan business activiteiten om ons zakelijk netwerk uit te breiden
  • Behalen van commerciĆ«le doelstellingen

Functie-eisen

Je hebt een ondernemersmentaliteit en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent een gesprekspartner die op alle niveaus een klik kan maken en hebt prettige communicatieve vaardigheden, daarnaast heb je overtuigingskracht en zet je door waar anderen loslaten. Je beschikt over MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Je bent leergiering, want je wordt tijdens je werk door het Hyundai Business programma volledig klaargestoomd om pro-activiteit en effectiviteit in de zakelijke markt te vergroten. Enige ervaring met Accountmanagement in mobiliteit is zeker gewenst. Tot slot ben je woonachtig in het midden van het land.


Ons aanbod

Wij vragen veel van jou, maar hebben ook veel te bieden. Om te beginnen:

- Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden

- Wij bieden jou de cultuur van een professionele regionale organisatie in een internationaal sterk

bedrijf.

- Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke

ontwikkeling. Je neemt tijdens je werk deel aan het Hyundai Business programma, een 24 maanden lang programma om pro-activiteit en effectiviteit in de zakelijke markt te vergroten.

- We bieden jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Hyundai Wittenberg B.V., werken@hyundai-wittenberg.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030 - 603 1216.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.