Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging UAS in Groningen zoeken wij een:

Schade Calculator UAS Schadeherstel Groningen

Fulltime (38 uur)

Organisatie

UAS Groningen voert autoschadeherstelwerkzaamheden uit voor alle verzekeraars en enkele leasebedrijven en is nauw verbonden met Nefkens Peugeot en Terwolde Renault/Dacia. Twee vooraanstaande dealerbedrijven in het Noorden van het land. UAS Schadeherstel maakt deel uit van Emil Frey Nederland NV, één van de grootste Automotive retailers van Nederland. Toch kenmerkt de vestiging in Groningen zich door haar regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van een team van 15 enthousiaste schadeherstelmedewerkers. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het werk en onze organisatie.


Functiebeschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opnemen, calculeren en afhandelen van auto-schades. Als je alle benodigde informatie hebt verzameld, werk je de order volledig uit en bestel je de materialen. Je staat zowel klanten als schade-experts met een glimlach te woord en zorgt ervoor dat het voertuig op een correcte manier wordt afgeleverd.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die streeft naar perfectie en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Je werkt net zo makkelijk zelfstandig als dat je in teamverband functioneert. Je bent in het bezit van tenminste:

• een afgeronde opleiding op mbo-niveau;

• een klantgerichte instelling;

• enkele jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;

• ervaring met Audatex/ Qapter / Commerce delta (Delta W) is een pré;

• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;


Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen. Het betreft een fulltime functie.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Gunnar Stebis, gunnar.stebis@uas-schadeherstel.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0505445530.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Videothumbnail