Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging UAS in EINDHOVEN zoeken wij een:

Voorbewerker / Spuiter UAS Eindhoven

Fulltime (40 uur)

Organisatie

UAS staat voor Universele Auto Schadeherstelbedrijven. Dit betekent dat de plaatwerkers en spuiters van UAS Schadeherstel verstand hebben van alle merken en typen auto's – een vereiste voor een perfect resultaat. Met een netwerk van 6 schadeherstelbedrijven is UAS een middelgrote schadeherstelketen. Naast professioneel schadeherstel, werkt UAS voortdurend aan klanttevredenheid. UAS staat voor 100% schadeherstel en voor 100% klanttevredenheid.


Functiebeschrijving

Binnen onze vestiging vervult de voorbewerker/spuiter een essentiële rol. Daarom zoeken wij een flexibele, gemotiveerde persoon. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

• Het zelfstandig voorbewerken van de te spuiten auto' s en onderdelen, zoals schuren, reinigen en afplakken.

• Het zelfstandig kleur bepalen van de te spuiten delen.

• Het zelfstandig spuiten van auto's en onderdelen.

• Het bijhouden en controleren van de spuitinventaris, waaronder het spuitgereedschap, de spuitcabine en voorraden zoals filters, lakken, schuurmiddelen, etc.

• Het in de grondverf spuiten van auto's en onderdelen.

• Het uitpakken van gespoten auto's en onderdelen.

• Het signaleren en doorgeven van eventueel meerwerk aan de leidinggevende.

• Zorgen voor orde en netheid in de werkplaatsafdeling, het onderhouden en schoonmaken van eigen gereedschap en werkplaatsgereedschap.


Functie-eisen

Voor de functie van voorbewerker/spuiter zoeken wij een proactieve en klantgerichte kandidaat. Je beschikt over een MBO-opleiding niveau 3 of je hebt aantoonbare werkervaring. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je gaat creatief en oplossingsgericht te werk. Je staat altijd op voor nieuwe methodes, volgt graag trainingen en werk je graag in teamverband.


Ons aanbod

Wij bieden jou de cultuur van een professionele regionale schadeketen in een internationaal sterke organisatie. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarbij bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben een team van professionals die onze klanten begrijpen.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Helga Beerten, h.beerten@uas-schadeherstel.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 040-2122565.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Videothumbnail