Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging UAS in Utrecht zoeken wij een:

Plaatwerker | UAS Schadeherstel (Fulltime - 38 uur)

Fulltime (38 uur)

Organisatie

UAS Schadeherstel voert autoschadeherstelwerkzaamheden uit voor alle verzekeraars. Op de vestiging zorg jij samen met je collega's voor een vlotte afhandeling van de schadestroom door duurzaam en kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. UAS is onderdeel van Emil Frey Nederland N.V. , één van de grootste Automotive dealerholdings van Nederland. UAS Baarn en Utrecht werken dan ook veel samen met Nefkens, de grootste Peugeot dealer van Nederland. Emil Frey is naast Nefkens Peugeot ook bekend van Ekris BMW & Mini, Pouw Volkswagen & Audi, Hyundai Wittenberg, Honda De Bois, Terwolde Renault & Dacia en Emerpark Citroën & DS. Ook MKB Lease en Elgersma maken deel uit van Emil Frey Nederland.


Functiebeschrijving

Wij zoeken een plaatwerker - Ervaren en met passie voor het vak!

Als plaatwerker voer je zelfstandig alle voorkomende carrosserie- en plaatwerkzaamheden uit. Dit omvat mede het herstellen en vernieuwen van plaatdelen, het richten van carrosserieën en het meten en uitlijnen van carrosserieën. Je werkt volgens de richtlijnen en specificaties van de fabrikant en/of technische werkinstructies. Hierbij maak je gebruik van de moderne reparatiemethodieken. Dé- en montagewerkzaamheden maken uiteraard ook deel uit van je werkzaamheden. Je levert een positieve bijdrage aan de werkplaats en bent bereid om aanvullende cursussen te volgen.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die streeft naar perfectie en die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Je bent in het bezit van tenminste een mbo-diploma schadehersteller, niveau 2 of 3, of dit door ervaring verkregen; aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Verder ben je uitstekend in staat om zelfstandig te werken en stelt de juiste prioritieten. Ook werk je goed in teamverband.

Je bent bereid om eventueel aanvullende opleidingen / trainingen te volgen in je vakgebied en ben je in het bezit van een AST diploma (of modules) heb je bij ons een streepje voor.


Ons aanbod

Wij bieden jou de cultuur van een professionele, regionale schadeketen in een internationaal sterke organisatie. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarbij bieden wij jou een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je team bestaat uit echte professionals die weten wat ze moeten doen om tot een topresultaat te komen.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Ton van Dijk, ton.vandijk@uas-schadeherstel.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0318-581310.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Videothumbnail