Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Financieel Medewerker Emil Frey Car Trading

Fulltime (38 uur)

Organisatie

Emil Frey Car Trading verzorgt import en export van nieuwe- en gebruikte auto's. Wat ooit is begonnen met het leveren van auto's aan diplomaten over de gehele wereld, is Emil Frey Car Trading inmiddels gespecialiseerd in het commercialiseren van het verschil tussen vraag en aanbod binnen de verschillende landen. Het verschil in vraag en aanbod leidt tot prijsverschillen waar Emil Frey Car Trading haar nationale en internationale klanten van wil laten profiteren. Als onderdeel van Emil Frey Nederland staat Emil Frey Car Trading voor haar klanten én leveranciers al jaren bekend als een betrouwbare en solide partner met kennis van zaken.

Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. Emil Frey is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey Group, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is uitgegroeid tot één van de grootste automotive ondernemingen in Europa.


Functiebeschrijving

In deze uitdagende positie is het belangrijk dat je zelfstandig een adequate, financiële administratie voert. Je zorgt voor inzicht in de financiële resultaatposities van de onderneming. Je werkt met een systeem van planning en rapportages en anticipeert zelfstandig op ontwikkelingen. Verder ben je verantwoordelijk voor de juiste opgaven van statistieken en aangiften en worden betalingen tijdig gedaan. Je bent verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van Emil Frey Car Trading Netherlands.


Functie-eisen

Jij hebt inmiddels een aantal jaar ervaring opgedaan als financiële kracht bij een (internationale) werkgever en je bent op zoek naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Daarnaast beschik je over het volgende:

- Minimaal een afgeronde MBO opleiding

- Praktijk Diploma Boekhouden of vergelijkbaar

- Engels als tweede taal, meerdere talen heeft een voorkeur

- Kennis en ervaring binnen automotive is een pré


Ons aanbod

Wij vragen veel van jou, maar hebben ook veel te bieden. Om te beginnen:

- Zelfstandige baan binnen een hecht team

- Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden

- Onbeperkte persoonlijke ontwikkeling door onze Emil Frey academy

- Professioneel werkklimaat in een informele werkomgeving


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Mike Arts, mike.arts@emilfrey.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met +31 30 247 51 00.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.