Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Breukelen zoeken wij een:

1e Monteur met APK

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van Nederland met vestigingen in Arnhem, Breukelen, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Wat ga je doen:

Werken voor het mooie merk MINI bij een van de grootste MINI Stores van Europa en geen werkdag die hetzelfde is; dat is werken bij Ekris MINI. Programmeren, diagnose stellen en het uitvoeren van reparaties en onderhoud maken deze mooie baan heel afwisselend. Je werkzaamheden voer je uit in een dedicated MINI werkplaats voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen binnen een leuk team van collega's.


Functie-eisen

Wie zoeken wij:

Wij zoeken een expert met de volgende kwaliteiten:

• diploma 1e autotechnicus (of in opleiding voor dit diploma)

• diploma APK keurmeester

• goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

• rijbewijs B

• collegiale en behulpzame instelling

• ambitie en doorzettingsvermogen

• woonachtig in omgeving Breukelen


Ons aanbod

Wij bieden een gezellige werksfeer in een goed uitgeruste werkplaats met alle voorzieningen die nodig zijn om je werk goed te kunnen verrichten. Via de BMW Academy kun je jezelf blijven ontwikkelen dmv het volgen van cursussen en opleidingen. Uiteraard bieden we een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de enthousiaste nieuwe collega die wij zoeken, stuur dan je motivatie met CV per e-mail aan Lars Prins, lars.prins@ekris.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Lars Prins, lars.prins@ekris.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030-755 77 77.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.