Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Pouw Automotive in Deventer zoeken wij een:

1e Automonteur VW Bedrijfswagens

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Pouw Deventer biedt samen met onze vestigingen in Apeldoorn, Zutphen, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van het after sales team van Pouw Deventer. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie.


Functiebeschrijving

Je verricht onderhoud, reparaties en stelt diagnoses. Met jouw kennis, kunde en passie voor auto's zorg je ervoor dat iedere bedrijfswagen waar je aan werkt de werkplaats weer in topconditie verlaat.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een technisch talent met ervaring met bedrijfswagens die in zijn vak de top wil bereiken. Je bent in het bezit van ten minste:

  • Een diploma 1e Automonteur/autotechnicus (of je volgt een BBL-opleiding tot monteur);
  • Affiniteit met elektronica;
  • Ervaring met personenwagens (pre);
  • Bij voorkeur je APK-bevoegdheid;
  • Rijbewijs B/(E).

Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Pouw beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Het betreft een functie voor 40 uur per week.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Kim van den Brink, vacature@pouw.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0341-438398.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.