Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Emil Frey in Veenendaal zoeken wij een:

Accountmanager New Business

Fulltime (38 uur)

Organisatie

Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Visser Peugeot, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/SEAT/ŠKODA, Honda de Bois, Emerpark Citroën/DS, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey Group, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is uitgegroeid tot één van de grootste automotive ondernemingen in Europa.


Functiebeschrijving

In deze uitdagende positie vertegenwoordig je alle automerken (personen- en bedrijfswagens) en diensten van Emil Frey Nederland. Je houdt je met name bezig met acquisitie van nieuwe relaties en, met behulp van het lead office, weet je leads te converteren naar klanten. De klant staat bij jou op één, daardoor voel jij goed aan wat de wensen en behoeftes van onze klanten zijn. Daarnaast zorg je voor relatiebeheer en het uitbouwen van het huidige klantbestand. Dit doe je samen met een team van twee collega Accountmanagers, waarbij jullie allen je eigen specialiteit hebben, en werk je veel samen met de dealerbedrijven binnen de groep.


Functie-eisen

Jij bent een daadkrachtige, overtuigende gesprekspartner en je weet met een gezonde dosis flair en overredingskracht je gesprekspartners aan je te binden, waarbij klantgerichtheid altijd bovenaan staat. Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

- Afgeronde HBO opleiding

- Aantoonbare ervaring op het gebied van (key) accountmanagement

- Ervaring met acquisitie

- Kennis en ervaring binnen automotive is een pré


Ons aanbod

Wij vragen veel van jou, maar hebben ook veel te bieden. Om te beginnen:

- Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden

- Onbeperkte persoonlijke ontwikkeling door onze Emil Frey academy

- Professioneel werkklimaat in een informele werkomgeving

- Breed merkportfolio

- Auto van de zaak


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Emil Frey Nederland NV, marielle.franck@emilfrey.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0318-581310.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.