Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Zeist zoeken wij een:

Autotechnicus BMW

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van Nederland met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Ben jij die techneut die wij zoeken?

Dan ben je uitermate bedreven in het zelfstandig stellen van diagnoses, het uitvoeren van complexe reparaties en het lokaliseren en oplossen van storingen. Vanzelfsprekend draai jij je hand niet om voor het uitvoeren van APK keuringen, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Je voert je deze met vakmanschap en nauwkeurigheid uit. Tot slot geeft het jou voldoening als onze klanten weer met een tevreden en veilig gevoel de weg op gaan.


Functie-eisen

Wie zoeken wij?

• Je hebt een opleiding tot autotechnicus of technisch specialist (niveau 3 of niveau 4)

• Je hebt APK bevoegdheid, STEK en/of andere diploma's is een pré

• Je hebt enkele jaren werkervaring in reparatie en onderhoud aan personenauto's

• Je hebt in bezit van rijbewijs B

• Je woont in regio midden Nederland


  Ons aanbod

  Wat hebben we te bieden?

  Je komt te werken in een prettige werksfeer en een enthousiast team van leuke collega's die wat voor elkaar over hebben. Wij zijn een professionele regionale dealer waarbij je profiteert van de voordelen van een internationale organisatie. Wij hebben volop opleidingsmogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Wij bieden je een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • pensioenregeling bij PMT

  • voordeelregeling bij bedrijfsfitness

  • collectieve zorgverzekering (Ohra en Zilveren Kruis)

  • Interne doorgroeimogelijkheden

  Last but not least bieden wij jou de mogelijkheid om te werken met het premium merk BMW. Marktleider in zijn segment en ongeëvenaard op het gebied van sportiviteit en innovatie.

  Solliciteren?

  Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Erwin Lobenstein, erwin.lobenstein@ekris.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


  Solliciteren


  Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Erwin Lobenstein, erwin.lobenstein@ekris.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030-6925872.
  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.