Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Arnhem zoeken wij een:

Verkoopleider MINI

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van het land met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist. Voor onze vestiging Arnhem zoeken wij een Verkoopleider MINI


Functiebeschrijving

Zo ziet jouw functie van Verkoopleider MINI eruit:

Je gaat aan de slag vanuit Ekris MINI Arnhem. Een van de nieuwste MINI Stores van Ekris, met een volledig aanbod MINI modellen en een dedicated MINI werkplaats. Deze omgeving zorgt ervoor dat klanten de ultieme MINI-beleving hebben als ze bij ons komen.

Jij zorgt er met jouw leidinggevende kwaliteiten vervolgens voor dat jouw verkoopteam optimaal presteert in deze inspirerende omgeving. Dat doe je omdat je coacht en motiveert maar ook duidelijk leiding geeft en ondernemerschap in je hebt. Belangrijk in een familiebedrijf als Ekris! Je staat graag met je voeten “in de klei” en bent niet te beroerd om zelf actief bij te dragen aan het behalen van de verkoopdoelstellingen.


Functie-eisen

Wat wij van je vragen:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting sales, commerciële economie of IVA.
  • Opleiding in de richting Sales, Commerciële Economie of IVA
  • Aantoonbaar succesvol geweest in een salesfunctie, bij voorkeur in de automotive
  • Je wilt graag een volgende stap maken op Sales niveau
  • Je wilt graag werken bij Ekris.

Ons aanbod

Dit bieden wij jou:

Ekris MINI biedt jou een zelfstandige baan binnen een mooi familiebedrijf waar iedereen met veel enthousiasme en passie aan het werk is.

Werken bij Ekris betekent volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je ambities te stillen.

Je krijgt de vrijheid om te ondernemen en jouw vestiging te laten groeien. Daarbij bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een auto van de zaak en de mogelijkheid tot volgen van trainingen aan de BMW Group Training Academy.

Solliciteren?

Is dit jouw nieuwe baan? Stuur dan je motivatie met CV en foto naar Wilco Schaaphok, wilco.schaaphok@ekris.nl en wij nemen snel contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Wilco Schaaphok, wilco.schaaphok@ekris.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0318-546546.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.