Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Utrecht zoeken wij een:

Service Adviseur BMW

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van het land met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Belangrijk om te weten

Een Service Adviseur bij Ekris doet het net anders dan de anderen. Bij ons ben je als Service Adviseur een vertegenwoordiger van de klant. Bij Ekris hechten we namelijk grote waarde aan de lange-termijn relatie met onze klanten. Daarom is het moment dat de klant zijn auto bij ons brengt zo belangrijk. Dan kunnen we laten zien wat we waard zijn en deze klantrelatie verder uitbouwen. Wij zoeken iemand als aanvulling op ons team die dat snapt.

Wat ga je doen?

Jij ontvangt onze klanten die hun BMW komen brengen voor onderhoud of reparatie op professionele en vooral hartelijke wijze waarbij je de wensen inventariseert. Door goed te luisteren, ben je in staat om het juiste advies te geven over onderhoud en/of reparatie.

Vervolgens zorg je voor een duidelijk reparatieadvies voor de klant en een voorbereide werkorder voor je collega's. Jij bewaakt dat alles wat is afgesproken met de klant ook wordt gedaan. Bij onverwacht meerwerk overleg je eerst met de klant en informeer je de werkplaats. Als de klant zijn of haar auto komt ophalen, licht je de werkzaamheden en de factuur toe. In een deel van je administratieve taken word je ondersteund door collega's waardoor je focus volledig bij de klant kan liggen.


Functie-eisen

Wat wij zoeken:

Wij zoeken een collega die servicegericht, stressbestendig, flexibel en bovenal gastvrij is. Je voelt de verantwoordelijkheid dat de afspraak met de klant ook wordt nagekomen. Je kunt je eigen werkzaamheden goed plannen. Je bent en blijft onder alle omstandigheden zeer klantgericht en je bent communicatief sterk. Je begrijpt als geen ander dat onze klanten graag ontzorgd willen worden. Je hebt een afgeronde MBO-opleiding en enkel jaren ervaring in een soortgelijke functie. En je woont in de omgeving van Utrecht.


Ons aanbod

Wat we jou bieden:

Wij bieden jou een uitdagende baan bij een toonaangevende BMW-dealer met een rijke historie. Ekris is een hecht familiebedrijf en dat merk je in alle aspecten van ons bedrijf. Ekris biedt je goede arbeidsvoorwaarden, en een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een dynamisch team van collega's en krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ook trainingen en opleidingen via de BMW Academy horen bij je functie.

Geïnteresseerd?

Is deze job je op het lijf geschreven stuur dan je motivatie met CV en pasfoto aan Mike Rijnja, mike.rijnja@ekris.nl. WIj nemen contact met je op!


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Edwin Veenhof, edwin.veenhof@ekris.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030-2713625.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.