Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Huis Ter Heide zoeken wij een:

Autowasser

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van het land met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Voor onze vestiging in Zeist (Huis Ter Heide) zoeken wij een:

Autowasser (fulltime)

Over deze functie:

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor wassen en van binnen reinigen van BMW's en MINI's. Je bent een autoliefhebber met oog voor detail waardoor je iedere auto er weer als nieuw uit laat zien. Ook onze huurauto's en demo's zet je weer netjes voor de deur zodat ze klaar zijn voor de volgende rit.


Functie-eisen

Wat we vragen:

Wij zijn op zoek naar een serieuze kandidaat die goed zelfstandig kan werken. Je ziet het als een uitdaging om alle BMW's en MINI's er weer als nieuw uit te laten zien. Je bent woonachtig in de regio Zeist/Utrecht en in het bezit van rijbewijs B.


Ons aanbod

Wat wij bieden:

Wij bieden een leuke zelfstandige functie in een gezellig team van collega's met passende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:

Denk jij dat deze functie goed bij je past, stuur dan je sollicitatie met CV naar de heer Erwin Lobenstein, erwin.lobenstein@ekris.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Erwin Lobenstein, erwin.lobenstein@ekris.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030 - 692 58 72.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.