Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Pouw Automotive in Pouw Deventer zoeken wij een:

Medewerker Sales Support

Parttime (32 uur)

Organisatie

Pouw Deventer biedt samen met onze vestigingen in Apeldoorn, Zutphen, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen en Meppel werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van het Sales Support team voor alle Pouw vestigingen. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie.


Functiebeschrijving

Bij Pouw willen we er graag als eerste bij zijn. Dat merk je aan de manier hoe wij met onze klanten omgaan. Of dit nu op onze vestigingen, via de mail, chat of telefoon is: onze klant mag van ons snelheid, zekerheid en duidelijkheid verwachten in onze manier van doen. Jij bent hierin als Medewerker Sales Support een belangrijke pion.

In deze veelzijdige functie ben je de spil tussen diverse interne afdelingen en klanten. Je werkdagen vullen zich met diverse administratieve handelingen waarbij het jouw taak is de planning en organisatie rondom verkochte auto's vlekkeloos te laten verlopen. Van het administratieve inkoopproces, plannen en factureren van auto's tot het informeren van de klant omtrent de aflevering. Tevens ben je het aanspreekpunt voor collega's in het hele proces van order tot aflevering.


Functie-eisen

Jij bent een administratieve duizendpoot met hbo werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op ten minste mbo-niveau. Verder ben je proactief en heb je een service- en resultaatgerichte instelling. Ook beschik je over ten minste:

* Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

* Ervaring met administratieve processen;

* Je hebt ervaring in de automotive branche;

* Je werkt nauwkeurig, bent betrokken, kunt snel schakelen en denkt in oplossingen;

* Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Deventer.


Ons aanbod

Wanneer je bij ons komt werken ben je verzekerd van een veelzijdige job in een groeiende organisatie met een fijne werksfeer. Je krijgt een passend salaris, gebaseerd op de zwaarte van de functie en je ervaring en opleiding. Maar we belonen niet alleen in geld. Jouw groei vinden we heel belangrijk, want we willen samen vooruit. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Kim van den Brink, vacature@pouw.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0548 537 000.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.