Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Zeist zoeken wij een:

MINI Verkoopadviseur

Parttime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van het land met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Wat je moet weten over ons:

MINI is een sterk groeiend merk binnen Ekris. De huidige modellenmix zorgt voor een brede doelgroep. De diversiteit aan klanten zal alleen maar verder uitbreiden. Bij Ekris staat aandacht voor klantrelaties boven alles wat we doen. Daarom zoeken wij een verkoopadviseur die de MINI merkbeleving van Ekris weet over te brengen op (potentiële) klanten.

Wat ga je doen?

Als verkoopadviseur MINI ben je de gesprekspartner voor onze veelzijdige doelgroep. Vanuit oprechte interesse in klanten weet je een hoge gunfactor te creëren en de klanten dat extra's te bieden waardoor ze graag bij Ekris komen. Dat helpt je om de gestelde verkoopdoelstellingen te behalen waartoe ook financiële producten en verzekeringen behoren. Daarnaast werk je gestructureerd voor een goede opvolging van gemaakte afspraken en offertes. Tevens ben je verantwoordelijk voor de presentatie van onze MINI's in de showroom en online.


Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ambitieuze en resultaatgerichte collega met enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Verder vragen we:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met auto's
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Innovatief; je zoekt nieuwe invalshoeken om met klanten in contact te komen


Ons aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden je een plek binnen een team dat werkt met passie en bevlogenheid voor het bedrijf en het merk MINI. Daarbij bieden we je alle mogelijkheden om verder te groeien in je functie. Ekris biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen. Bijvoorbeeld via de BMW Group Trainings Academy.

Is dit jouw baan?

Stuur dan je motivatie met CV en een foto naar Erwin Lobenstein, erwin.lobenstein@ekris.nl


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Erwin Lobenstein, erwin.lobenstein@ekris.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030 - 692 58 72.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.