Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Zeist zoeken wij een:

MINI Manager

Parttime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van het land met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Coachen, motiveren, leiden, aanjagen, ondernemen en presteren. Dat is samengevat wat de rol van MINI manager bij Ekris inhoudt.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag vanuit Ekris MINI Zeist. Een van de MINI Stores van Ekris, met een volledig aanbod MINI modellen en een MINI werkplaats. Deze omgeving zorgt ervoor dat klanten de ultieme MINI-beleving hebben als ze bij ons komen.

Als MINI Manager ben je een gesprekspartner voor onze veelzijdige doelgroep. Vanuit oprechte interesse in klanten weet je een hoge gunfactor te creëren en de klanten dat extra's te bieden waardoor ze graag bij Ekris komen. Dat helpt je om de gestelde verkoopdoelstellingen te behalen waartoe ook financiële producten en verzekeringen behoren. Je weet ook je collega's hierin te enthousiasmeren en te motiveren omdat samen met jou te realiseren. Daarnaast werk je gestructureerd voor een goede opvolging van gemaakte afspraken en offertes. Tevens ben je verantwoordelijk voor de presentatie van onze MINI's in de showroom en online.


Functie-eisen

Wat vragen wij?

Wij zoeken iemand met HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting sales, commerciële economie of IVA.

- HBO werk- en denkniveau

- Opleiding in de richting Sales, Commerciële Economie of IVA

- Aantoonbaar succesvol geweest in een salesfunctie, bij voorkeur in de automotive

- Je wilt graag een volgende stap maken op Sales niveau

- Je wilt graag werken bij Ekris.


Ons aanbod

Wat bieden wij?

Ekris MINI biedt jou een zelfstandige baan binnen een mooi familiebedrijf waar iedereen met veel enthousiasme en passie aan het werk is.

Werken bij Ekris betekent volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je ambities te stillen. Je krijgt de vrijheid om te ondernemen en jouw vestiging te laten groeien. Daarbij bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een auto van de zaak en de mogelijkheid tot volgen van trainingen aan de BMW Group Trainings Academy.

Solliciteren?

Is dit jouw nieuwe baan? Stuur dan je motivatie met CV en foto naar Erwin Lobenstein, erwin.lobenstein@ekris.nl en wij nemen snel contact met je op.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Erwin Lobenstein, erwin.lobenstein@ekris.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030 - 692 58 72.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.