Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Emil Frey in Veenendaal zoeken wij een:

Administratief medewerker Verkoopadministratie Automotive

Fulltime (38 uur)

Organisatie

Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/Seat, Autohaas Volkswagen/Audi/Seat/Skoda, de Bois Honda, Emerpark Citroën/DS, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van Emil Frey Nederland. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de verkoopadministratie van de merken Hyundai Wittenberg, Terwolde Renault en Honda de Bois.


Functiebeschrijving

In de rol van Administratief Medewerk(st)er verkoopadministratie ben je verantwoordelijk voor de verkoopadministratie van de merken Renault (Terwolde), Hyundai (Wittenberg) en Honda (de Bois). Dit houdt in dat je regelmatig communiceert met de verschillende BV's en dat je zorg draagt voor de verkoopadministratie. Taken zoals; het informeren en adviseren over de actuele verkoopinformatie, het informeren over de voorraden, bonuspositie en overige managementinformatie en het bewaken van de planning en voortgang van afleveringen vallen ook in jouw takenpakket.


Functie-eisen

Wij zoeken een collega met een collegiale werkhouding waarmee je de teamgeest weet te bevorderen, dit uit zich in een prettige en effectieve samenwerking met jouw afdeling en de afdelingen binnen de verschillende BV's.

- Fulltime (op basis van een 38-urige werkweek)

- Diploma MBO werk en denk niveau

- Ervaring met verkoopadministratie

- Affiniteit met auto's is een grote pre


Ons aanbod

Wij bieden jou de cultuur van een professionele organisatie in een internationaal sterk bedrijf. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en stimuleren dit middels de Emil Frey Academy. Daarbij bieden wij jou een uitstekend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere bedrijfsfitness en een fietsplan. Verder bieden wij een mooie werkplek in Veenendaal, waar de administraties van een aantal van onze merken zich hebben gehuisvest.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Emil Frey Nederland NV, ruud.karremans@terwolderenault.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0318-581310.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.