Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging UAS in Apeldoorn zoeken wij een:

Voorbewerker/Autospuiter | UAS Pouw Apeldoorn

Fulltime (38 uur)

Organisatie

UAS Pouw in Apeldoorn is een innovatief schadeherstelbedrijf dat alles in huis heeft om jouw autoschade vakkundig te repareren.

Heeft je auto een kras, deuk of andere schade opgelopen? UAS Pouw Apeldoorn helpt je snel weer op weg. Van reparatie en passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met je verzekeraar of de leasemaatschappij: wij regelen het voor je. Onze medewerkers staan graag voor je klaar!


Functiebeschrijving

Een voorbewerker met passie voor het vak! Als geen ander kun jij schuren, plamuren, afplakken, lak mengen en spuiten. Jouw vakmanschap zorgt ervoor dat het eindresultaat uit de cabine perfect is. Je levert een positieve bijdrage aan de werkplaats en hebt ervaring met alternatieve herstelmethoden. Naast het voorbewerken ben je ook inzetbaar voor het strak maken, (grondverf) spuiten en andere voorbereidende werkzaamheden. Je hebt de ambitie om je verder te verdiepen in het autoschade vak en bent bereid om aanvullende cursussen te volgen.


Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die streeft naar perfectie en die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Je werkt net zo makkelijk zelfstandig als dat je in teamverband functioneert. Je bent in het bezit van tenminste:

• een opleiding op mbo-niveau, niveau 2 of 3, of door ervaring verkregen;

• aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;

• een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

• je bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn;

• Je kan goed zelfstandig werken en stelt de juiste prioritieten. Ook werk je goed in teamverband;


Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De meest waardevolle: de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen. Het betreft een fulltime functie.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Karst Altena, karst.altena@uas-schadeherstel.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 055-5395344.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Videothumbnail