Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Nefkens in Utrecht zoeken wij een:

Medewerk(st)er Binnendienst Fleetsales

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Nefkens is opgericht in 1878 en sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met het merk Peugeot. Nefkens heeft zich van familiebedrijf ontwikkeld tot een landelijk opererende Peugeotdealer. Met 20 vestigingen zijn wij de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland en actief in de regio's Midden, Brabant en Noord-Nederland. Daarnaast zijn wij onderdeel van Emil Frey Nederland NV, dit is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken.


Functiebeschrijving

Wat ga je doen?

In de rol van Medewerker Binnendienst Fleetsales voor Nefkens Peugeot ben jij de ondersteunende factor voor de Accountmanager Fleetsales. Je bent de administratieve kracht achter de diverse accountmanagers op de afdeling Fleetsales. Hiernaast ben je het directe aanspreekpunt van alle grote zakelijke klanten (incl. leasemaatschappijen) Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van lease activiteiten, het merk en de regionale markt. Tevens bewaak en onderhoud je de dienstverlening naar de zakelijke relaties. De dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit offertes genereren, klantcontact, dossierbeheer, orderverwerking, auto's aanmelden/registreren en afleverafspraken maken om de verkochte auto's aan de klant af te leveren.


Functie-eisen

Wat vragen wij?

Jij bent een integer en accuraat persoon en weet ook in drukke tijden het overzicht te bewaren. Je houdt van een dynamische werkomgeving en zoekt een prettig en ambitieus team om mee samen te werken en verder te ontwikkelen. Natuurlijk kunnen we voor deze klantgerichte functie ook de nodige commerciële en communicatieve vaardigheden verwachten. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een afgeronde opleiding als commercieel administratief medewerker of secretaresse/secretarieel medewerkster.


Ons aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de cultuur van een professionele organisatie in een internationaal sterk bedrijf. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een team van professionals die onze klanten begrijpen. Daarbij bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Marvin van der Schilden, marvin.vanderschilden@nefkens.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-20477374.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.