Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Emerpark in Amersfoort zoeken wij een:

Marketeer (24-32 uur) | Emerpark Citroën & DS

Parttime (24 uur)

Organisatie

Emerpark bestaat uit twee jonge en dynamische Citroën en DS autodealerbedrijven in Amersfoort en Hilversum. Emerpark is 2017 onderdeel geworden van de automotive retailorganisatie Emil Frey Nederland NV. Emil Frey Nederland NV vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken en is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey Group, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is uitgegroeid tot één van de grootste automotive ondernemingen in Europa.


Functiebeschrijving

Het is druk en er staat veel werk op de planning, elke dag is anders en loopt niet altijd zoals gepland. Dit maakt jouw functie extra uitdagend!

Op dagelijkse basis ben je bezig met de ontwikkeling van online- en offline communicatie uitingen, het updaten van de website en werk je aan de SEO. Je maakt digitale mailingen en nieuwsbrieven voor onze klanten en je helpt met het organiseren van verschillende evenementen. Verder werk je mee een lopende projecten en campagnes voor de mooie merken van Emerpark. Je bent ook in staat om de campagnes en mailingen om te zetten in analyses en ons op basis hiervan de adviseren.

De functie is nieuw en we vragen jou hier je eigen, professionele stempel op te drukken. Je doel is om Emerpark te laten groeien van een goede naam naar een begrip in de regio!


Functie-eisen

We vragen van jou minimaal een afgeronde MBO4 opleiding in de richting marketing aangevuld met enkele jaren werkervaring. Je bent accuraat, gestructureerd en initiatiefrijk. Je ben uitstekend in staat om de functie van marketeer op te zetten. Een zelfstarter die kan samenwerken en je hebt een uitstekend taalgevoel. Heb jij affiniteit met auto's dan heb je bij ons een stapje voor!


Ons aanbod

Bij Emerpark werk je in een moderne en groeiende organisatie, met leuke collega's en elke dag mooie uitdagingen. Wij vinden het belangrijk om onze werknemers de kansen te bieden op het gebied van ontwikkeling en opleiding, je bent tenslotte nooit uitgeleerd. Je ontvangt een passend salaris en er is een goede regeling voor o.a. bedrijfsfitness en een fietsplan.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Emerpark BV, peter.zwaan@emerpark.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 033 820 02 80.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.