Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Arnhem zoeken wij een:

Junior Service Adviseur BMW (BBL in opleiding)

Parttime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van het land met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Volg jij de BBL opleiding tot Service Adviseur of een soortgelijke opleiding? En ben jij op zoek naar een nieuwe leeromgeving? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou! De combinatie werken/leren is voor ons ideaal, waarbij je bijvoorbeeld 4 dagen werkt en 1 dag naar school gaat.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met (bij voorkeur) automotive interesse maar veel belangrijker: iemand die enorme voldoening haalt uit het omgaan met klanten. Onze ideale kandidaat wil graag service gericht werken en door ons worden opgeleid tot een BMW Service adviseur.


Functie-eisen

Wat bieden wij?

Wij willen je graag begeleiden om je deze functie eigen te kunnen maken en nemen daar rustig de tijd voor. Om dit tot een succes te brengen, moet je een zeer gastvrije instelling hebben en de absolute wil om te slagen. In ruil daarvoor krijg je een mooie kans om uit te groeien tot volwaardig BMW Service Adviseur bij de leukste dealer van Nederland. Bij Ekris leiden we je op voor de toekomst!


Ons aanbod

Interesse?

Lijkt deze functie je leuk, stuur dan je motivatie met CV naar Wilco Schaaphok, wilco.schaaphok@ekris.nl.

Aquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar W. Schaaphok, wilco.schaaphok@ekris.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 026-3642164.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.