Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Emil Frey in Veenendaal zoeken wij een:

Systeembeheerder | Emil Frey Nederland

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Visser Peugeot, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/SEAT/ŠKODA, Honda de Bois, Emerpark Citroën/DS, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en EF Car Trading (export) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey Group, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is uitgegroeid tot één van de grootste automotive ondernemingen in Europa.


Functiebeschrijving

In deze uitdagende positie ben je continue bezig met het coördineren, beheren en faciliteren van het netwerk. Ook het installeren en technisch beheren van de in gebruik zijnde applicaties op eigen servers en servers van derden behoort tot jouw taken. Je onderhoudt de aanwezige (netwerk)infrastructuur, service apparatuur, randapparatuur en applicaties die bestemd zijn voor de (eind)gebruikers. Je weet alles van telefonie, zowel vast als mobiel en “mobile device management” is je niet onbekend. Ook coördineer je alles op het gebied van automatisering bij nieuwbouw, verhuizingen en overnames. Je toetst de ontwikkelingen in de markt en past ze waar nodig toe binnen de infrastructuur van Emil Frey.


Functie-eisen

Voor deze uitgebreide en breed georiënteerde functie zoeken we een échte systeembeheerder. Al dekt die naam gevoelsmatig niet helemaal de lading, want je bent een alleskunner op het gebied van automatisering.

Je bent in staat om de wensen, ontwikkelingen, problemen en ook kansen te communiceren met de Manager ICT en je kunt de (eind)gebruiker meenemen in het proces door middel van je heldere communicatie. Je hebt een klantvriendelijke houding en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ben jij in het bezit van een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met diverse specifieke cursussen en ruime ervaring, dan ben je bij ons van harte welkom. Mocht jij ook nog bekend zijn binnen de dynamische wereld van de Automotive, heb je bij ons een streepje voor.


Ons aanbod

Wij bieden jou een enerverende en veelzijdige functie binnen een professionele organisatie in een sterk, internationaal bedrijf met volop ontwikkelingskansen. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers kansen te bieden op het gebied van persoonlijke groei. Wij vragen veel van jou, maar geven ook veel. Om te beginnen een uitstekend salaris met uitstekende secundaire voorwaarden. Naast een goed salaris dragen wij ook graag bij aan jou als persoon, jouw ambities en natuurlijk je carrière. Verder bieden we je toegang tot zakelijke en persoonlijke trainingen via onze eigen Emil Frey Academy. We bieden je alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je vertegenwoordigt een krachtige, stabiele en solide werkgever volop in de groei!


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Frank van Rossum, via marielle.franck@emilfrey.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0318-581310.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.