Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Huis ter Heide zoeken wij een:

Zaterdag Gastvrouw/ Telefoniste

Parttime (8 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer van Midden Nederland met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist (Huis ter Heide).


Functiebeschrijving

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een representatieve telefoniste/gastvrouw met een positieve en flexibele instelling voor de zaterdag, woonachtig is in (de omgeving van) Huis ter Heide.

Je beantwoordt de telefoon en daarnaast ontvang je klanten en verwijst hen door naar een verkoopadviseur. Als gastvrouw voorzie je de mensen die de showroom bezoeken van koffie en thee en weet je als geen ander onze klanten het gevoel te geven dat past bij een premium merk als BMW en MINI.

Werktijden

Het betreft een functie voor zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens vakanties kan het voorkomen dat er meer dagen per week gewerkt kan worden. We zijn op zoek naar een studerende kandidate of kandidaat die woonachtig is in de directe omgeving van ons bedrijf in Huis ter Heide.


Functie-eisen

Wat bieden wij

Ekris biedt je een mooie werkomgeving in een ambiance zoals je deze mag verwachten bij een premium bedrijf. Je werkt in een team met gezellige collega's.


Ons aanbod

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze leuke functie stuur dan je sollicitatie met CV en foto naar de heer Erwin Lobenstein (erwin.lobenstein@ekris.nl).

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Ekris Retail B.V., erwin.lobenstein@ekris.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030-6925872.