Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Utrecht zoeken wij een:

BMW Verkoopadviseur

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Ekris is dé officiële BMW en MINI dealer van Midden-Nederland. Met zes vestigingen in Midden-Nederland zorgen wij voor een optimale dienstverlening voor onze klanten. Sinds de oprichting in 1950 staat de klant bij Ekris centraal. Ekris heeft tevens een rijke historie met haar eigen Motorsportteam. Met de BMW M4 GT4 heeft het Ekris Motorsportteam reeds meerdere overwinningen op haar naam weten te zetten.


Functiebeschrijving

Zo ziet jouw functie eruit:

Jij geeft de klant een premium merkbeleving door goed te luisteren en actief mee te denken met de wensen en verwachtingen. Je configureert de perfecte BMW voor jouw klant en bouwt graag een langdurige klantrelatie waarbij je regelmatig contact houdt. Daarnaast ben je bekend met de diverse aanvullende producten. Denk hierbij aan Private Lease, het afsluiten van financieringen en BMW Premium Selection.


Functie-eisen

Wat wij van je vragen:

Om ons enthousiaste team te versterken, zoeken wij een verkoopadviseur met enkele jaren ervaring in de autobranche en passie voor het merk BMW. Je hebt IVA of een vergelijkbare opleiding afgerond en je woont in de regio Utrecht. Je kent de weg in de regio en hebt een eigen netwerk opgebouwd. Naast goede communicatieve eigenschappen ben je een echte gastheer/gastvrouw.

Daarnaast:

- Ben je doelgericht

- Heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen

- Werk je gestructureerd

- Ben je flexibel

- Ben je een echte teamplayer

- Ben je pro actief

- Stel je hogen eisen aan jezelf en de organisatie


Ons aanbod

Dit bieden wij jou

Wij bieden jou een interessante uitdaging bij een exclusief automerk met een inspirerende toekomstvisie. Wat kun je nog meer verwachten?

- Opleiding en trainingen via BMW Academy

- Werken in een jong en dynamisch team van gedreven en gemotiveerde collega's

- Goede arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd?

Is deze baan je op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct door je C.V. en motivatie te sturen naar Hildo Zijlstra via hildo.zijlstra@ekris.nl en wie weet nodigen we je uit voor een eerste kennismaking!

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren


Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Hildo Zijlstra, hildo.zijlstra@ekris.nl Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030-2713625.