Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Emil Frey in Veenendaal zoeken wij een:

Klantcontactadviseur | Emil Frey Nederland (Parttime)

Parttime (24 uur)

Organisatie

Over ons

Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Visser Peugeot, Ekris BMW/MINI, Honda de Bois, Emerpark Citroën/DS, Pouw Volkswagen/Audi/SEAT/ŠKODA, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey Group, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is uitgegroeid tot één van de grootste automotive ondernemingen in Europa. In 2013 heeft Emil Frey onder de naam NIKKI een klantcontactcentrum opgericht, om de dealerbedrijven te ondersteunen bij een proactieve en optimale klantbenadering.


Functiebeschrijving

Wat ga je doen?

Voor klantcontactcentrum NIKKI van Emil Frey Nederland in Veenendaal zijn wij op zoek naar echte customer service toppers. In de functie van aftersales agent handel je inbound calls af en benader je ook proactief bestaande klanten. Je plant afspraken in en probeert op basis van de klantbehoefte verkoopkansen te benutten. De gemaakte afspraak leg je vast in een CRM systeem. Dit kan een reparatie-/ onderhoudsbeurt zijn, een APK, een bandenwissel of een service- of garantie afspraak.


Functie-eisen

Wat vragen wij?

Je bent een echte aanpakker en zeer collegiaal. Je beschikt over enige relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van telefonisch klantcontact. Je spreekt verzorgd en duidelijk en je bent communicatief vaardig. Je werkt bij NIKKI met zo'n 35 teamplayers, die collegialiteit en een goede sfeer ontzettend belangrijk vinden. Vorig jaar scoorde NIKKI een 9,8 op medewerkerstevredenheid. Je bent minimaal 15 uur per week beschikbaar. Het maximum aantal uren is 37,5. Graag vertellen wij je in een persoonlijk gesprek alles over deze leuke functie.


Ons aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden je vooral veel flexibiliteit en ontwikkeling! Het betreft een parttime functie, waarbij je de flexibiliteit in uren en in werktijden hebt, maar wel volgens een vast rooster kan werken. Je hebt een heel leuk en divers team, waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. We dragen ook graag bij aan jou als persoon, jouw ambities en natuurlijk je carrière binnen NIKKI en Emil Frey. We bieden je alle ruimte voor ontwikkeling middels onze eigen Emil Frey Academy.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Emil Frey Nederland NV, e-mail : gert-jan.stomphorst@flexibility.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0318-581310