Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Veenendaal zoeken wij een:

Gedreven Junior Projectmanager

Fulltime (38 uur)

Organisatie

Emil Frey Nederland NV is één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland en vertegenwoordigt in Nederland 13 verschillende automerken. De officiële merkdealers van Emil Frey Nederland zijn: Nefkens Peugeot, Visser Peugeot, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/SEAT/ŠKODA, Honda de Bois, Emerpark Citroën/DS, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van Emil Frey Nederland. Emil Frey is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group. Emil Frey Group, een in 1924 opgericht familiebedrijf, is uitgegroeid tot één van de grootste automotive ondernemingen in Europa.


Functiebeschrijving

Je staat in het begin van je carrière en zoekt verdieping in de wereld van de automotive. Je wordt betrokken bij het behalen van de doelstellingen en de strategie binnen Emil Frey en helpt ons mee om de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. In deze zelfstandige en veelzijdige groeifunctie ben je het aanspreekpunt voor diverse projecten ter ondersteuning van de verschillende Emil Frey dealerbedrijven. Hierbij ben je gezamenlijk met je collega's verantwoordelijk voor het verhogen van de slagvaardigheid, effectiviteit en het delen van “best practices” binnen de organisatie. Je voert verschillende data- en procesanalyses uit en je draagt bij aan de implementatie van systemen en processen bij de dealerbedrijven van Emil Frey Nederland. Je houdt je tevens bezig met de kwaliteit van onze dienstverlening met als doel het verhogen klant- en medewerkertevredenheid. Ook lever je een actieve bijdrage binnen het centrale inkoop platform. Je werkt in een team van Projectmanagers en je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Manager After Sales.


Functie-eisen

Wij zoeken een ambitieuze starter met een gezonde drive! Heb jij je HBO/WO opleiding met succes afgerond én affiniteit met de wondere wereld van de Automotive dan heb je bij ons een stapje voor. Verder word je geroemd om jouw creativiteit, inventiviteit en implementatiekracht en weet je heel natuurlijk mensen in beweging te krijgen.


Ons aanbod

Wij bieden jou een informele cultuur binnen een professionele organisatie in een sterk, internationaal bedrijf met volop groeimogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé. Wij vragen veel van jou, maar geven ook veel terug. Vanzelfsprekend bieden wij een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

o Ontwikkeling door onze eigen Emil Frey Academy

o Een voordeelregeling bij bedrijfsfitness en fietsplan

o Goede sfeer in een gedreven en gezellig team


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Emil Frey Nederland NV, Emil Frey Nederland NV, e-mail : marielle.franck@emilfrey.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0318-581310