Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Hilversum en Amersfoort zoeken wij een:

Eerste Autotechnicus (EAT)

Fulltime (38 uur)

Organisatie

Emerpark bestaat uit twee jonge en dynamische Citroën autodealerbedrijven in Amersfoort en Hilversum. In onze vestiging in Amersfoort is tevens een DS Salon gevestigd. Emerpark is een onderdeel van Emil Frey Nederland.


Functiebeschrijving

Het is druk en er staat veel werk in de planning. Je klokt in en samen met de werkplaats chef neem je door welke klussen er vandaag staan. Jij weet precies wat jou te doen staat en gaat op zoek naar wat de storing veroorzaakt, dit heb je vrij snel gevonden want diagnose stellen is jouw specialiteit. Je leidinggevende overlegt de punten met de werkplaats receptie, waarna jij overgaat tot reparatie.

Een dag vol dynamiek waarbij jij een wezenlijk onderdeel vormt van de bedrijfsvoering van de vestiging in Hilversum of Amersfoort.


Functie-eisen

Omdat je in een team werkt, is het belangrijk dat je een teamplayer bent. Je houdt van techniek en van technische uitdagingen. Je doet je best om dagelijks het beste uit jezelf te halen. Om de functie goed uit te voeren ben je in het bezit van een opleiding tot eerste automonteur / eerste autotechnicus of technisch specialist en heb je een APK bevoegdheid, met STEK heb je een stapje voor! Bij voorkeur heb je werkervaring in reparatie en onderhoud aan personen auto's, bij voorkeur binnen een dealerbedrijf. Uiteraard ben je in het bezit van Rijbewijs B en kunnen we je typeren als een goede samenwerker!


Ons aanbod

Bij Emerpark werk je in een moderne en groeiende organisatie, met leuke collega's en elke dag mooie uitdagingen. Emerpark is onderdeel van Emil Frey. Dit heeft voor jou als voordeel dat je voldoende doorgroeimogelijkheden hebt. Tevens bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden:

• Een goed salaris met uitstekende secundaire voorwaarden

• Diverse opleidingsmogelijkheden bij de Emil Frey Academy

• Diverse producttrainingen

• Leuk en dynamisch team


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Emerpark BV, Emerpark BV, e-mail : marc.pietersma@emerpark.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 033 820 02 80