Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Zeist zoeken wij een:

Chef Werkplaats BMW & MINI

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van Nederland met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Wat ga je doen?

Als Chef Werkplaats ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 10 monteurs en het organiseren, controleren en begeleiden van alle werkzaamheden in de werkplaats. Je weet te anticiperen op knelpunten en zorgt ervoor dat de werkplaats werkt als een geoliede machine.


Functie-eisen

Wie zoeken wij:

Voor deze functie zoeken wij een vakman die de samenwerking binnen het team positief weet te stimuleren. Betrouwbaarheid en integriteit zijn hierbij erg belangrijk. Verder beschik je over:

  • goede communicatieve vaardigheden
  • MBO werk- en denkniveau, niveau 4,
  • Bijvoorbeeld een opleiding Werkplaatsmanager aangevuld met specifieke en vereiste cursussen w.o. APK

Ons aanbod

Wij bieden:

Wij bieden een gezellige werksfeer in een ruime en nette werkplaats met alle voorzieningen die nodig zijn om je werk goed te kunnen verrichten. Via de BMW Academy kun je jezelf blijven ontwikkelen d.m.v. het volgen van cursussen en opleidingen. Uiteraard bieden we een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Ben jij de enthousiaste nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je motivatie met CV per e-mail aan Erwin Lobenstein, erwin.lobenstein@ekris.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV naar Ekris Huis ter Heide t.a.v. Erwin Lobenstein, e-mail: erwin.lobenstein@ekris.nl.