Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Harderwijk zoeken wij een:

Oproepkracht Harderwijk

Parttime (10 uur)

Organisatie

Hyundai is een merk dat zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een van de snelst groeiende automerken en is inmiddels een van de grootste autoproducenten wereldwijd. Als dealer van Hyundai staan wij voor service, klantgerichtheid en ontwikkeling van de organisatie en de werknemers. Hyundai Wittenberg heeft vier vestigingen en is onderdeel van Emil Frey, een sterke speler in de automotive branche welke meerdere merken vertegenwoordigt zoals Ekris BMW, Nefkens Peugeot, Renault Terwolde en Honda de Bois.


Functiebeschrijving

Als oproepkracht vervul je een belangrijke rol. Jij ondersteund de verkopers en service adviseurs waar nodig, zorgt dat de showroom op orde is, dat de auto's van klanten perfect gepoetst zijn en checkt de auto's op volledigheid van opties/accessoires en schades.


Functie-eisen

Onze oproepkracht is jong, enthousiast en natuurlijk leergierig. Wij zijn op zoek naar jou als je beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Niks blijft voor jou onopgemerkt, je ziet elk detail
  • Je bent een echte teamplayer
  • Rijbewijs B
  • Je woont in regio Harderwijk
  • Werkt zelfstandig

Ons aanbod

Allereerst kom je terecht in een gezellig team met enthousiaste collega's. Naast de fijne werksfeer is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ook aan de toekomst wordt gedacht met een goede pensioenregeling!

Klinkt dit als jouw ideale baan en herken jij jezelf in het profiel? Aarzel dan niet en solliciteer.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Nancy Smeeing, Hyundai Wittenberg B.V., e-mail : werken@hyundai-wittenberg.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0341-43 90 90