Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Automonteur (M/V)

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Honda de Bois is de Honda dealer van Midden Nederland met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht. De Bois is onderdeel van Emil Frey, een sterke speler in de automotive branche welke meerdere merken vertegenwoordigt zoals Ekris BMW, Pouw VW/Audi, Nefkens Peugeot, Renault Terwolde en Hyundai Wittenberg.

Honda is een merk met veel ambities, het heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de grootste automerken ter wereld. Het merk blinkt uit in kwaliteit en betrouwbaarheid.


Functiebeschrijving

Als Automonteur ben je verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses en het adviseren, lokaliseren en oplossen van storingen. Je verzorgt reparaties, onderhoudswerkzaamheden en controles.


Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die klantgericht is en goed kan samenwerken. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding bijvoorbeeld Autotechnicus, aangevuld met specifieke en vereiste cursussen. Je blijft altijd kansen en ontwikkelingen zoeken in de markt om op de hoogte te blijven. Je woont in de regio.


Ons aanbod

Wij bieden jou de cultuur van een professionele regionale dealer in een internationaal sterke organisatie. Wij vinden het belangrijk om onze medewerkers de kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een team van professionals die onze klanten begrijpen. Daarbij bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Nancy Smeeing, Honda de Bois B.V., e-mail : werken@debois.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 030-6031216