Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Verkoopadviseur Utrecht

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Hyundai Wittenberg is de Hyundai dealer van Midden Nederland met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht. Hyundai Wittenberg is onderdeel van Emil Frey, een sterke speler in de automotive branche welke meerdere merken vertegenwoordigt zoals Ekris BMW, Nefkens Peugeot, Renault Terwolde en Honda de Bois.

Hyundai is een merk met veel ambities, het heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot het snelst groeiende automerk en is inmiddels wereldwijd de op drie na grootste autoproducent. Daarnaast staat het in de top vier van wereldwijd meest kwalitatieve en betrouwbare merken.


Functiebeschrijving

Je bent als verkoopadviseur verantwoordelijk voor de verkoop van onze nieuwe en gebruikte auto's, accessoires, financieringen en verzekeringen. Je bent een professionele gesprekspartner die feilloos aanvoelt wat de wensen van onze klanten zijn. Je legt makkelijk contact en zorgt dat elke bezoeker van onze showroom een prettige merkbeleving krijgt. Keer op keer overtref je klantverwachtingen. Door het combineren van je mensenkennis en commercieel talent, realiseer je ambitieuze doelstellingen. We zoeken iemand die ervaring heeft met:

  • Opvolging van leads en benaderen van prospects;
  • Realiseren van vooraf gestelde targets;
  • Beheren van de voorraad in showroom en online.Het volgen van de ontwikkelingen binnen onze organisatie en in de regionale markt
  • Het vinden Ć©n benutten van kansen in die markt

Functie-eisen

Voor deze zelfstandige functie zoeken wij een klantgerichte kandidaat met een stevige persoonlijkheid. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en hebt minimaal een afgeronde commerciƫle MBO-opleiding. Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt een passie voor auto's en in bezit van rijbewijs B.


Ons aanbod
  • Je ontvangt een passend salaris, auto van de zaak en een vorstelijke provisie per verkochte auto en bijproduct.
  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarin jij echt verschil kunt maken.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
  • Werken in een gezellig, informeel en gedreven team.
  • Professionele, moderne werkomgeving.
  • Een grote, stabiele werkgever met ambitie toekomstperspectief.

Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Nancy Smeeing, Hyundai Wittenberg B.V., e-mail : werken@hyundai-wittenberg.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 033-4635535