Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Harderwijk zoeken wij een:

Verkoopleider Hyundai Harderwijk

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Hyundai Wittenberg is met 4 vestigingen (in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht) de grootste Hyundai dealer voor Midden Nederland. Bij ons werken mensen met veel enthousiasme, die trots zijn op hun werk en altijd de beste prestatie willen leveren.

Hyundai staat inmiddels in de top drie van snelst groeiende autoproducenten wereldwijd en bezit de grootste autofabriek ter wereld. Met een overvloed aan nieuwe (o.a. elektrische en waterstof aangedreven) modellen zijn er volop verkoopkansen en is het merk klaar voor de toekomst!


Functiebeschrijving

Als verkoopleider ben jij de aanvoerder van een klein maar zeer gedreven verkoopteam. In deze voorbeeldrol weet jij met jouw enthousiasme het team optimaal te laten presteren. Je hebt passie voor mensen én auto's en bent in staat om je vast te bijten in iedere verkoopmogelijkheid die zich voordoet. Samen met je collega's zorg je ervoor dat elke bezoeker met een glimlach wordt geholpen bij hun zoektocht naar een volgende auto.

Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

  • Het dagelijks aansturen, begeleiden en ontwikkelen van de verkopers binnen de vestiging.
  • Actief verkopen van nieuwe en gebruikte auto's.
  • Het vinden én benutten van kansen in de lokale markt.
  • Het realiseren van kwantitatieve en kwalitatieve verkoopdoelstellingen van de vestiging.

Functie-eisen

Onze verkoopleider kan zijn team inspireren en motiveren. Je bent klantgericht, commercieel sterk en kent de balans tussen vrijblijvend adviseren en resultaatgericht werken. Je gaat zelfstandig te werk en je bent assertief. Daarnaast vragen we:

  • Minimaal 2 jaar ervaring als verkoopadviseur in de Automotive branche
  • Een stevige persoonlijkheid met een enthousiaste en open uitstraling
  • Een commerciële instelling, drive om te verkopen en goede contactuele eigenschappen
  • Een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Harderwijk

Ons aanbod

De leukste baan van Nederland! Elke dag is een feest omdat je klanten blij maakt, daarnaast zorgen we ervoor dat je een ontwikkeling doorgaat door te leren van je collega's maar ook door trainingen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd! Bij deze functie hoort een passend salaris, vorstelijke provisie, eigen werkplek en een auto van de zaak!

Kom je uit de omgeving van Harderwijk en past deze functie helemaal bij jou? Twijfel niet en solliciteer direct!


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Matthijs Vissers (Sales Manager), Hyundai Wittenberg B.V., e-mail : werken@hyundai-wittenberg.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-57315655