Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Harderwijk zoeken wij een:

Verkoopadviseur Harderwijk

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Wij zijn op zoek naar een verkoopadviseur die overloopt van enthousiasme en waar verkopen bij in het DNA zit. Natuurlijk hoort daar ook een uitdagende en leuke functie bij! In deze vacature vertellen we jou waarom je voor ons moet kiezen.

Om te beginnen werken wij met een geweldig merk, namelijk Hyundai. Het merk dat in de top drie staat van snelst groeiende autoproducenten wereldwijd en de grootste autofabriek ter wereld bezit. Met een overvloed aan nieuwe modellen zijn er volop verkoopkansen.


Functiebeschrijving

Als je bij ons komt werken kom je in een gezellig team met fanatieke verkopers. Samen met je collega's maak je van iedere dag een feestje en zorg je ervoor dat elke bezoeker met een glimlach wordt geholpen en begeleid wordt bij het aankopen van een andere auto. Met een top werksfeer en een gezonde dosis onderlinge competitie (die bij elke verkoper in het bloed zit) vliegt de dag voorbij!


Functie-eisen

Ben jij klantgericht, leergierig, commercieel en beheers jij de Nederlandse taal? Ben je daarnaast in het bezit van een MBO diploma en enige verkoopervaring? Dan zijn wij op zoek jou!


Ons aanbod

De leukste baan van Nederland! Elke dag is een feest omdat je klanten blij maakt, daarnaast zorgen we ervoor dat je een ontwikkeling doorgaat door te leren van je collega's maar ook door trainingen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd! Bij deze functie hoort een passend salaris, vorstelijke provisie, eigen werkplek en een auto van de zaak! Kom je uit de omgeving van Harderwijk en spreekt jou bovenstaande aan? Twijfel niet en solliciteer direct.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Matthijs Vissers (Sales Manager), Hyundai Wittenberg B.V., e-mail : werken@hyundai-wittenberg.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-57315655