Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Assistent Occasion Manager Hyundai Wittenberg

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Hyundai Wittenberg is de grootste Hyundai dealer met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht. Hyundai Wittenberg is onderdeel van Emil Frey, een sterke speler in de automotive branche welke meerdere merken vertegenwoordigt zoals Ekris BMW en Mini, Pouw VW, Audi, Seat en Skoda, Nefkens Peugeot, Renault Terwolde, Emerpark Citroen en Honda de Bois.

Hyundai is een merk met veel ambities, het heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot het snelst groeiende automerk en is inmiddels wereldwijd de op drie na grootste autoproducent. Daarnaast staat het in de top vier van wereldwijd meest kwalitatieve en betrouwbare merken.


Functiebeschrijving

We kunnen op jou als online occasion specialist rekenen als het gaat om het controleren en monitoren van onze occasion voorraad. Je geeft advies aan de Occasion Manager over een creatieve presentatie en prijsstelling van onze voorraad. Je bent altijd bezig met het zoeken naar manieren om ons te onderscheiden van collega-dealers.


Functie-eisen

• Je hebt affiniteit met gebruikte auto's en enige ervaring in de automotive branche.

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

• Je bent een specialist in online presentatie.

• Je bent erg creatief ingesteld.

• Je kan goed samenwerken en zelfstandig werken.

• Je bent actief ingesteld.

• Je hebt commercieel inzicht.

• Je vindt het een uitdaging om de verkoop uit te breiden van 35 naar 50 occasions per week.


Ons aanbod

Wij bieden jou een verantwoordelijk functie binnen een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega's. Wij vinden het belangrijk om onze werknemers kansen te bieden op het gebied van ontwikkeling en opleiding. Wij belonen afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast hebben wij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Hans Versluis, Hyundai Wittenberg B.V., e-mail : hans.versluis@hyundai-wittenberg.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met Hans Versluis: +316 28422472