Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Amersfoort zoeken wij een:

Account Manager New Business (1.0 fte)

Fulltime (40 uur)

Organisatie

MKB Lease, dochter van Emil Frey Nederland, is een middelgrote merkonafhankelijke leasemaatschappij, waar duidelijkheid en een persoonlijke benadering voorop staan. Door een open samenwerking binden wij klanten aan ons voor de lange termijn. MKB Lease heeft 27 medewerkers met een informele no-nonsense cultuur.


Functiebeschrijving

Gaat jouw bloed sneller stromen van het binnenhalen van nieuwe zakelijke relaties? Wij zijn op zoek naar een échte ondernemer die een uitdaging niet uit de weg gaat. Jij weet als geen ander hoe je van ‘koude' prospects warme leads en klanten moet maken. Jij bent als Account Manager New Business namelijk de professionele gesprekspartner voor nieuwe zakelijke relaties. Verkooptrajecten coördineer je feilloos. Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega's van het leuke, jonge team van MKB Lease.

Dit is wat je gaat doen

Als Account Manager New Business houd jij je onder andere bezig met:

• Het zelfstandig acquireren van nieuwe zakelijke relaties;

• Het nauw contact houden met relaties uit het bestaande prospectbestand;

• Het uitbrengen van maatwerk leaseadvies bij prospects;

• Het nauwkeurig opvolgen van lopende offertetrajecten in samenwerking met de verkoop binnendienst;

• Het vastleggen van communicatie in ons CRM-systeem.


Functie-eisen

Je hebt een hogere beroepsopleiding in een commerciële richting. Daarnaast ben je commercieel gedreven en ben je een echte winnaar: je laat je niet zomaar uit het veld slaan door tegenslagen. Verder communiceer je sterk, luister je goed en ben je resultaatgericht. Als de situatie er om vraagt zet je graag een tandje bij. Heb je ervaring in de autoleasebranche? Dan heb je een pré.


Ons aanbod

MKB Lease maakt onderdeel uit van Emil Frey Nederland, op haar beurt weer dochter van de Zwitserse onderneming Emil Frey. Dit betekent dat jij – zodra je ons team komt versterken – werkt bij een professionele organisatie en profiteert van de voordelen van het werken bij een internationaal sterk bedrijf:

• een passend salaris en een bonusregeling;

• goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

• volop kansen om je te ontwikkelen en door te groeien, zowel binnen MKB Lease als binnen een ander deel van de organisatie;

• een leuke werkplek in een gezellig, jong team;

• sterke ondersteuning van een binnendienst verkoopteam;

• een goede pensioenregeling.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Ralf Timmers, Mkb Lease B.V., e-mail : ralf.timmers@mkblease.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-51395013