Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Nijkerk zoeken wij een:

Autotechnicus / 1e automonteur

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van Nederland met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Wat ga je doen?

Werken voor de mooiste merken (BMW en MINI) en geen werkdag die hetzelfde is; dat is werken bij Ekris. Programmeren, diagnose stellen en het uitvoeren van reparaties en onderhoud maken je werk heel afwisselend. Je werkt in een werkplaats voorzien van kwaliteitsapparatuur- en gereedschappen binnen een leuk team van collega's.


Functie-eisen

Wie zoeken wij?

We zoeken een expert met:

  • Diploma 1e autotechnicus (of in opleiding voor dit diploma)
  • Diploma APK keurmeester is een prĂ©
  • Rijbewijs B
  • Collegiale en behulpzame instelling
  • Ambitie en doorzettingsvermogen

Ons aanbod

Wij bieden:

Wij bieden een gezellige werksfeer in een goed uitgeruste werkplaats met alle voorzieningen die nodig zijn om je werk goed te kunnen verrichten. Via de BMW Academy kun je jezelf blijven ontwikkelen d.m.v. het volgen van cursussen en opleidingen. Uiteraard bieden we een marktconform salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Ben jij de enthousiaste nieuwe collega die wij zoeken? Stuur dan je motivatie met CV per e-mail aan Henk van Lindenberg: henk.vanlindenberg@ekris.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren

Ben je geĂ¯nteresseerd in deze functie, stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV naar Ekris Nijkerk t.a.v. Henk van Lindenberg, e-mail: henk.vanlindenberg@ekris.nl.