Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging Ekris in Zeist zoeken wij een:

Junior Service Adviseur BMW

Parttime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van het land met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende en boeiende functie? Vind jij het een uitdaging om de After Sales bij Ekris naar een nóg hoger plan te tillen en daarbij ook op dit vlak het verschil in de markt te kunnen blijven maken? Dan is Service adviseur bij Ekris zeker een mooie functie voor jou!


Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met (bij voorkeur) automotive interesse maar veel belangrijker: iemand die enorme voldoening haalt uit het omgaan met klanten. Onze ideale kandidaat wil graag service gericht werken als BMW Service adviseur. Ervaring is geen pré.


Ons aanbod

Wat bieden wij?

Wij willen je graag begeleiden om je deze functie eigen te kunnen maken en nemen daar rustig de tijd voor. Om dit tot een succes te brengen, moet je een zeer gastvrije instelling hebben en de absolute wil om te slagen. In ruil daarvoor krijg je een mooie kans om uit te groeien tot volwaardig BMW Service Adviseur bij de leukste dealer van Nederland. Bij Ekris leiden we je op voor de toekomst!

Interesse?

Lijkt deze functie je leuk, stuur dan je motivatie met CV naar Erwin Lobenstein, erwin.lobenstein@ekris.nl.

Aquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV naar Ekris Zeist t.a.v. Erwin Lobenstein, e-mail: erwin.lobenstein@ekris.nl.