Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Zeist zoeken wij een:

Ervaren Service Adviseur BMW & MINI

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van Nederland met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Wat de functie inhoudt:

Als Service Adviseur bij Ekris ben je het aanspreekpunt voor de klanten die hun BMW en/of MINI komen brengen voor onderhoud of reparatie. Je weet klanten op een vriendelijke en professionele manier te ontvangen en luistert naar hun wensen. Vervolgens zorg je voor een duidelijk reparatieadvies aan de klant en een voorbereide werkorder voor je collega's.

Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken met de klant ook wordt gedaan. Bij onverwacht meerwerk overleg je eerst met de klant en informeer je de werkplaats. Als de klant zijn of haar auto komt ophalen, licht je de werkzaamheden en de factuur toe.


Functie-eisen

Wat wij van je vragen:

Wij zoeken een ervaren, servicegerichte, stressbestendige en flexibele collega die zich verantwoordelijk voelt voor zijn/haar werk en eigen werkzaamheden goed kan plannen. Je bent en blijft onder alle omstandigheden zeer klantgericht en je bent communicatief sterk. Je begrijpt als geen ander dat onze klanten graag ontzorgd willen worden en heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie(niet per sé in de automotive). Je bent in staat om bij afwezigheid van de After Sales manager de processen te begeleiden en te coördineren en je hebt leidinggevende capaciteiten.


Ons aanbod

Wat we jou bieden:

Wij bieden jou een uitdagende baan bij een toonaangevende BMW/MINI dealer. Ekris biedt je goede arbeidsvoorwaarden en een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een jong en dynamisch team van collega's en krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ook trainingen en opleidingen via de BMW Academy horen bij je functie. Auto van de zaak is bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Spreken deze zaken je aan en is deze job je op het lijf geschreven stuur dan je motivatie met CV en pasfoto aan Erwin Lobenstein (erwin.lobenstein@ekris.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV naar Ekris Huis ter Heide t.a.v. Erwin Lobenstein, e-mail: e.lobenstein@ekris.nl.