Emil Frey Nederland
Voor onze vestiging in Arnhem zoeken wij een:

Ervaren Service Adviseur BMW

Parttime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van het land met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende en boeiende functie? Vind jij het een uitdaging om de After Sales bij Ekris naar een nóg hoger plan te tillen en daarbij ook op dit vlak het verschil in de markt te kunnen blijven maken? Dan is Service adviseur bij Ekris zeker een mooie functie voor jou!


Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ervaren, servicegerichte, stressbestendige en flexibele collega die zich verantwoordelijk voelt voor zijn/haar werk en eigen werkzaamheden goed kan plannen. Je bent en blijft onder alle omstandigheden zeer klantgericht en je bent communicatief sterk. Je begrijpt als geen ander dat onze klanten graag ontzorgd willen worden. Je hebt een afgeronde MBO-opleiding en enkel jaren ervaring in een soortgelijke functie. En je woont in de omgeving van Arnhem.


Ons aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende baan bij een toonaangevende BMW-dealer. Ekris biedt je goede arbeidsvoorwaarden, en een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een jong en dynamisch team van collega's en krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ook trainingen en opleidingen via de BMW Academy horen bij je functie.

Interesse?

Spreken deze zaken je aan en is deze job je op het lijf geschreven stuur dan je motivatie met CV en pasfoto aan Wilco Schaaphok (wilco.schaaphok@ekris.nl).

Aquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV naar Ekris VELP t.a.v. W. Schaaphok, e-mail: wilco.schaaphok@ekris.nl.